De USA kan de komende burgeroorlog voorkomen… met een wereldoorlog!

CAVEAT LECTOR

Zoals alle maligne tumoren is ook de Amerikanker een zelfvernietigend gezwel. Normaal vernietigt het gezwel eerst de patiënt, waarna het zelf afsterft.

De Amerikanker vormt echter een grappige uitzondering op de regel… terwijl de US de wereld bedrilt en onschuldige burgers en kinderen blijft bombarderen, is de zelfvernietiging bijna voltooid!

Tenzij… tenzij de USA de dienstplicht weer instelt, de krijgswet in de USA afroept en een oorlog tegen Rusland, China, Turkije, Iran, India en de EU begint!

//voorkom een liberale schedelimplosie
If (NPC or SJW) {skipto end loop;pause;}

Wat zijn NPC’s? Open…


.
USA… oorlog, burgeroorlog of beide?

Als ik zeg dat er een grote kans is op alle twee, dan word ik voor een aluminium hoedje uitgemaakt, dus ik zeg dat de kans op een wereldoorlog en een burgeroorlog in Amerika sinds resp. 1963 en 1865 nog nooit zo groot was als nu.

Hoewel ik volkomen achter mijn bewering sta, lijkt het toch een paradox te zijn, want de Amerikanker is een gezwel van laffe kankermetastasen. Zij vechten alleen oorlogen die zij denken te kunnen winnen… zoals in Hollyween! Het probleem is echter dat zij niets van hun eigen geschiedenis hebben kunnen leren. Zij zijn er heilig van overtuigd dat zij iedere oorlog kunnen winnen. Het winnen van de oorlog in Afghanistan duurt pas 17 jaar, nietwaar?

Wanneer je de kleine bananenrepublieken zoals Domenicaanse Republiek, Panama, Nicaragua, Honduras, Guatemala etc. niet meerekent, heeft de Amerikanker sinds WWII geen oorlog meer gewonnen, terwijl zij sinds 1775 meer dan 220 gewapende conflicten heeft gehad.

De oorlog in Vietnam  hebben zij net zo ‘overtuigend’ gewonnen als die in Noord-Korea. NOT! En dan was er Japan… daar hebben die sadistische lafaards kunnen winnen, door twee nucleaire bommen op onschuldige burgers te gooien, en vooral omdat zij wisten dat Japan geen atoombommen terug kon gooien! Toen het de Amerikanker duidelijk werd dat zij de oorlog in (Noord) Korea ook niet gingen winnen, heeft het heel weinig gescheeld of dat land werd ook ‘genuket’ door die laffe sadisten.

Je zegt dat ik ondankbaar ben, omdat de USA ons van de Duitsers heeft bevrijd? Ik ben de ruim 400.000 dappere, arme US soldaten, die hun leven gaven dankbaar, absoluut. Maar de ik haat de Amerikanker, die medeschuldig was aan het ontstaan van WWII en dus verantwoordelijk is voor die 400.000 omgekomen Amerikanen. Ik ben Rusland echter nog dankbaarder. Hoezo?

Als het niet voor de ruim 20 miljoen arme Russen (Soviets) was, die in WWII  het leven hebben gelaten, dan had de USA nimmer de oorlog van Duitsland kunnen winnen en hadden wij nu fucking Duits gesproken. Of Russisch natuurlijk! Net zoals de inwoners van de USA Frans of Oxford Engels hadden gesproken, wanneer in 1863 de Russen (tsaar Alexander II) Washington DC niet tegen Engeland en Frankrijk hadden geholpen.

Fuck, ik haat die trouweloze, sadistische Amerikanker, maar karma is een vreemde zaak ‘and what goes round, comes roundAnd round it is fucking coming!

Ruim eerst Donald Trump op…

Ik heb dan wel in de bovenkant van de pagina een idiotenfilter ingebouwd, maar er zijn zat cretins die van rechts naar links en van onder naar boven proberen te lezen. Hoewel dit de typische Donald Trumphaters zijn, zou ik niet willen dat hun schedel desintegreert. Ik moet het fenomeen President Trump dus – voor het moment – even uit de weg ruimen.

Dit is de korte versie… de Krakemikkige Kol van het Kwaad, vieze Hitlery Clittong verloor de presidentsverkiezingen van Donald Trump en iedereen die niet voor Trump was, kreeg als gevolg van ontgoocheling een apoplectische beroerte. Het woord ‘krankzinnig’ komt niet eens dichtbij om hun toestand te beschrijven. Het zijn net rabide, krijsende succubus vampieren die een roodgloeiend exorcistenkruis in hun hol meedragen. Dit is een aandoening waar de marxisten, liberalen en ‘democraten’ nu al twee jaar aan lijden en verbetering is niet in zicht. Integendeel, zij lijden nu aan TDS (Trump Derangement Syndrome). Als je denkt dat ik overdrijf… weet dan dat alleen al 25% van de US studenten zijn getraumatiseerd van het feit dat Donald J. Trump werd gekozen als president. Hoe is dat voor krankzinnig?

President Trump is het gevolg… niet de oorzaak!

Haat hem of houd van hem, maar Trump is president geworden, doordat de normale, hardwerkende, conservatieve, christelijke arbeiders en middenstanders in Amerika het zat waren om nog langer genegeerd, uitgebeend en gediscrimineerd te worden onder de criminele regeringen van de serieverkrachter Bill Clinton, de oorlogsmisdadiger George W. Bush en de narcistische communist en agitator Oblackerama Obama. Zij hadden genoeg van de gepolijste leugens en orentergende ‘soundbites’ van de corrupte politici in hun glimmende polyester Walmart maatpakken.

Tot tien jaar geleden was het ondenkbaar en onmogelijk dat een Donald Trump ooit president had kunnen worden. Doordat het normale Amerikaanse volk misselijk was van a) de zogenaamde politieke correctheid met alle gekoppelde misdadige uitwassen b) de waanzinnige bevoorrechting van nog waanzinniger slachtoffer-minderheden en c) hun kinderen niet wilden laten ‘transgenderen’, kozen zij een president die 1) net zo ziek als hen was van de politieke taalterreur… 2) hun taal sprak en 3) en nog minder op een politicus leek, dan Donald Trump in een arabische sinterklaasjurk.

De ironie kan dus niemand ontgaan, dat zij die Donald Trump het meeste haten… er voor hebben gezorgd dat Donald Trump president werd. President Trump is dus een gevolg en niet een oorzaak!

Hoeveel haten de NPC’s President Trump?

Iedereen lachte toen Trump zich verkiesbaar stelde voor de Republikeinse Partij. De Never Trumper’s en de RINO’s (Republicans In Name Only) lachten het hardst. Maar nu, twee jaar later, lachen alleen de Trump kiezers: conservatieven, christenen, republikeinen… en met iedere verstrijkende dag, meer en meer zwarte Amerikanen en Latino’s. Zij schateren, want Trump heeft de falende economie omgedraaid. Het eerste jaar stelde hij een belastingverlaging in, zodat iedere werknemer met de kerst een bonus van twee tot drieduizend dollar kreeg. Werkelijk? Ja, dus je zou denken dat de hatende NPC’s hem nu wel wat aardiger vinden, nietwaar?

Niet waar! De haters haten president Trump nu nog meer en jammeren de hele dag. Iedere overwinning… ieder succes en iedere verkiezingsbelofte die Trump waarmaakt, zorgt ervoor dat de NPC’s hem steeds meer gaan haten. Zij hadden liever geen belastingteruggave gehad. Maar iedereen wil toch belastingverlaging, zou je zeggen? Mmm, ben je echt zo naïef? De meeste NPC’s werken niet, die krijgen van de soos. Zij zien liever dat Trump faalt! Intussen gaan de voorgeprogrammeerde NPC’s door met de president uit te schelden, want dat maakt hen tot heldenbots. Dat de president een huid zo dik als een oranje olifant lijkt te hebben, is een kleinigheid die hen blijft ontgaan.

Linkse en liberale NPC’s lijden nu aan TDS…

Zoals ik al schreef… Iedereen lachte toen Trump zich verkiesbaar stelde, maar de Democraten en al hun groepdenkende, jankende minderheden, die op de Democratische metaforische slachtoffer-plantage wonen en werken… lachen niet. Zelfs niet een klein beetje! Feitelijk, zij janken, schreeuwen, gillen, dreigen en plegen gewelddaden vanaf het moment dat Trump tot president werd gekozen. Zij konden niet geloven… nee, zij kunnen en willen niet accepteren dat hun heldin, de stromat-happende, corrupte, criminele, racistische, verraderlijke, kwaadaardige Kol van het Kwaad, Hitlery Clittong, had verloren. Zij raakten apoplectisch en nu twee jaar later, lijdt de meerderheid aan een tri-polaire TDS. Wacht nog even met schelden…

Wacht nog even met schelden, als je denkt dat ik een MAGA Trumper ben. Ik zei eerder al dat hij de gehele economie heeft omgedraaid… ten goede. Wat hij in twee jaar voor Amerika heeft gedaan, grenst aan het ongelooflijke. De verraderlijke en racistische Obama kon daar alleen maar van dromen en over praten liegen. Als Trump niet werd tegengewerkt door de Democraten in de Senaat en de ‘Never Trumpers‘ aan de Republikeinse kant, dan zou Trump (nu al) de meest succesvolle president ooit zijn.

Hij is het merendeel van zijn verkiezingsbeloften nagekomen en zijn dankbare kiezers dragen hem op handen. Wacht, wees nog even rustig of neem je Venlafaxin. Ieder verhaal heeft meerdere interpretaties… feiten hebben er slechts één. De waarheid! Kijk hier, wat de Trump administratie heeft bereikt. De waarheid kan niet liegen en de White House kan dit niet liegen, want dat zou een werkelijk wereldschandaal tot gevolg hebben. Laat de feiten voor zich spreken. Je zult verrast zijn en als je een marxistische of liberale NPC bent, zul je niet blij zijn, want a) je begrijpt er niets van en b) je racistische ex-president met het Afrikaanse schutkleurtje kon Amerika alleen maar het riool in pissen.

Het feit dat Trump zo succesvol is, plus de realiteit dat niet alleen ‘the Russian Collusion’, maar de plethora van trucs, valse beschuldigingen, leugens en meinedige getuigenissen van de democratische-duivelse-doerakken… het fake nieuws van de mainstream mediahoeren… en het belachelijke ‘verzet’ van de gedegenereerde Hollyween luchtgespiegelde genderfreak figuranten, geen enkel effect sorteerden om Trump te onttronen, maar hem alleen maar populairder maakten zorgde ervoor dat de linkse NPC-losers in een maligne klinische depressie verzonken.

Als er vandaag (20 oct. 2018) 638 dagen zijn verstreken dat Trump president is, zijn er minimaal 638 aanslagen op zijn presidentschap gepleegd. Van simpele leugens dat hij overspel pleegde tot regelrechte misdaden. Iedere dag een rijmende nieuwe aanslag en iedere dag leefden de duivelse democraten in hoop. In ijdele hoop, want Trump gaf een geheel nieuwe betekenis aan de “Teflon Don(ald)”

Voor de NPC’ers die door mijn filter zijn geglibberd: “nu mag je dan kwaad worden en gaan schelden…  als je tijdens het lezen van het volgende tenminste niet crasht!”

Mijn mening over Donald J. Trump…

Donald Trump is een narcistische, megalomane, egocentrische showboot en een nationalist. Zal ik aan het begin of het einde beginnen? Als je het zo leest dan lijkt Trump niet echt een fijn persoon te zijn.  Het feit dat hij gek haar heeft en een oranje zonnebankbrand, helpt natuurlijk ook niet echt.

Ik ben geen apologeet voor Trump, maar je kunt alleen een politicus worden als je een narcist bent. Het gaat die krengen maar om één ding. Zichzelf! Zichzelf en macht. Ja ja, je denkt dat dit er twee zijn, maar die macht is er uitsluitend om het eigenbelang te bevorderen. Hollyweens toverballen-acteurs zijn allemaal narcisten, dus dat kunnen we Trump vergeven dan.

De megalomanie, egocentriciteit en het showboten hebben hem geen windeieren gelegd in zijn loopbaan als aannemer in de bouwindustrie in Queens, New York. Het zijn karakteristieken die typerend zijn voor de Queens, net zoals de ‘gebektheid‘ van een Amsterdamse autohandelaar of de branie van een pooier uit Den Haag. Dat hij zijn miljarden niet verdiend zou hebben en dat het een erfenis van zijn vader was, is een leugen. Net als zijn broers en zuster, kreeg Trump totaal een erfenis van 430 miljoen dollar. Hij kreeg dat geld al toen hij drie jaar oud was, omdat zijn vader het kapitaal – volledig legaal – veilig stelde voor de IRS (Belastingen).

Trumps toekomstige kiezers hielden echter van de megalomanie, egocentriciteit, eigenpijperij en het showboten, want het was iets dat geen enkele leugenachtige politicus ooit had gedaan. Het maakte dat zij zich met Trump verbonden voelden. Geen enkele multimiljardair had ooit met hen gesproken alsof zij ook rijk waren. Wat zij echter vooral prachtig vonden, was het feit dat Trump een nationalist was (geworden) en geen globalist. Uiteindelijk waren de elitekanker globalisten verantwoordelijk voor de werkeloosheid en het sluiten van de kool en staalindustrieën.

Wat in mijn mening Trump tot president maakte, was het feit dat hij de politieke correctheid regelrecht het riool in piste. Trump zei dingen die de normale Amerikanen alleen nog maar durfden te denken. Trump heeft dat opgeruimd en toen ik merkte dat hij dat deed, raakte ik geïnteresseerd in Donald J. Trump. Hij zegt wat hij denkt en hij zegt wat hij wil zeggen, ongeacht wat de linkse PC loeders ervan denken of zeggen.

Trump zegt wat hij wil en de mensen willen het horen! Is het niet typisch dat zijn filosofie – als je het zo wilt noemen – ook begint te werken in Europa? Italië, Hongarije, Polen, Frankrijk en nu ook in Duitsland. De normale mensen beginnen de politieke taalterreur… de massa-import van muslamo zandverhuizers en vooral hun leugenachtige corrupte politieke leuterpleuters een beetje zat te worden, als je mij vraagt.

President Trump heeft zijn opleiding aan Fordham University gehad, maar hij is geen intelligente man. Hij haat lezen, schrijft nog slechter dan ik en is oratorisch gezien een slecht redenaar. Trump lijkt voor de buitenwereld ook een onlogische man te zijn, maar vergis je niet…

Donald Trump is street-smart. Hij is zeer sluw, een snelle denker en gaat het meest op zijn gevoel af. Is dat goed? Wel, je weet hoe ik over de gevoelslogica van betavrouwen denk… maar Trump is een alphaman, if there ever was one


.
ZELFKENNIS… ZO BELANGRIJK!

Zwart, blank, bruin, rood of geelit matters not, maar is het je wel eens opgevallen, NPC’s (marxisten en liberalen) niet alleen veel lelijker zijn dan conservatieven, maar ook dat ze haatvolle of dode ogen hebben? Dat komt, omdat ze beseffen dat ze losers zijn.

Kijk eens naar de ogen van winnaars, hierboven… en begrijp!

Zijn ervaring die hij heeft opgedaan in de meedogenloze bouwwereld en het feit dat hij van de (Fordham) jezuïeten heeft geleerd, maakt hem tot een politicus die niet te volgen is… en een gigantisch gevaar voor criminele globalistische gevestigde orde. En dat kan alleen maar goed zijn.

De fake-nieuws kranten en cable mediahoeren haten hem, omdat zij hem niet kunnen volgen, laat staan manipuleren. Als in het verleden de onkoosjere US media partij koos tegen een politicus, dan was het afgelopen met diens carrière. De media was een van de machtigste instituten… totdat Trump president wilde worden.

Love him or hate him… dit is mijn mening voor wat die waard is… hij is – met een later te noemen persoon – één van de twee moedigste mannen van de laatste paar eeuwen. Hij is – ten onrechte – de meest gehate man ter wereld. Iedereen hield van John F. Kennedy… en die werd voor veel minder vermoord in 1963, net als Abraham Lincoln (1865), James A. Garfield (1881), William McKinley (1901). Ik vermoed dat Trump nog leeft, omdat hij weet waar ‘alle lijken begraven liggen‘, o.a. die van 911 Twin Towers. Tevens is het mijn mening dat het MIC (Militairy Industrial Complex) en/of het Pentagon hem beschermt, omdat Trump het militaire apparaat weer aan het opbouwen is.

Dat laatste spijt mij, maar ondanks dat blijf ik zeggen dat hij één van de twee moedigste mensen ter wereld is. De tweede is Tommy Robinson in de UK. Ik vermoed dat de NPC’ers mij dan wel weer een racist zullen noemen. Een etiketje dat ik draag als een eremedaille.

Als laatste dit, over president Donald J. Trump. Hij heeft een ongelooflijk stamina en hij is onvermoeibaar. Ik heb geen US politicus gezien, die tijdens de verkiezingen, gelijke tred met de 73 jarige Trump kon houden. Tijdens zijn rally’s trekt hij volle stadions met fans (van 20 tot 100 duizend), en meestal staan er nog kilometers lange rijen buiten de stadions.

Voor de psychotische betaslitches…

Dit heb ik speciaal voor de hysterische, menopauzale betavrouwen bewaard… weet je waarom jij en zoveel van je linkse en liberale seksgenoten lotgenoten zo’n bloedhekel aan Trump hebben?

.
Trump heeft de mooiste [48-jarige] en best geklede vrouw van Amerika. Ik zou geen Hollyween slobber – ook geen jongere – kunnen aanwijzen die er beter uitziet… minder kerels heeft gehad… meer talen spreekt en alleen dure kleren koopt om te dragen en niet om bij iedere gelegenheid uit te trekken op de Hollyween Weinstein casting-couch om daarna
#METOO te gillen.

Lees hier verder in: Zelfs de komende burgeroorlog kan de USA niet winnen… so, what’s new?”

A PICTURE PAINTS A 1000 WORDS

Eindelijk hebben we een compleet beeld van linkse en liberale losers. Het beeldt hen uit to a T! Hoewel het bovenstaande beeld een vijftigtal NPC’ers reflecteert, had een enkele afbeelding voldoende geweest, omdat ze allemaal hetzelfde zeggen en eruit zien als wat ze zijn… hersendood!

Laat Paul Joseph Watson je het even precies uitleggen en je zult je verbazen over hoe functioneel deze NPC-meme is.