OVERLEEF… liberalisme, Soros seminazi’s en feminazi’s, emotie-terroristes, Soy Boys, transzwansen en Sharia-prelaten!

CAVEAT LECTOR

Leer chillen met krokodillen… schaken met Komodo draken… zoenen met schorpioenen en gallen van dooskwallen.

Say what?? That’s right… leer de bovenstaande technieken en je bent vrij…

Zeker, chillen met krokodillen… schaken met Komodo draken… zoenen met schorpioenen en gallen van dooskwallen is belangrijk om een mindfuck van de elitekanker te overleven, maar leer logisch denken en…

… en je wordt bevrijd van liberale en marxistische miasma’s, Soros seminazi’s en feminazi’s, beta-emotrons, emotie-terroristes en andere hysterische s-vrouwen (slitches), gender-fakers, transformators, sharia-prelaten en maflim gaggels…

Je doorziet voor het eerst de zwetsende corruptici… misleidende en polariserende mainstream mediahoeren… kinderseksualiserende maatschappij-verziekers en gender-troeblerende maatschappelijke beunhazen…   het gehele gamma van pedofielen en ‘satansnonsen’ (Eng.: nonce) en iedere miepende minderheid die haar deviante wil en gedrag aan de goedwillende en normale, maar naïeve meerderheid wil opleggen en iedere aberratie en anomalie wil normaliseren.

Met behulp van het leesplankje en het telraam leer je hier precies hoeveel genders er zijn… net zoveel als dat er chromosoomtypes zijn: X en Y. Twee dus, ondanks de numerieke aanduiding 46! (46, XX [vrouw] en 46, XY [man]). Geen 71 genders zoals Fakeboel je wijs wil maken, maar twee… twee genders… man en vrouw om precies te zijn. Iedere andere combinatie is geen gender, maar een speling der natuur, die de wazigmakers je willen opdringen om je de weg kwijt te maken. Dat was makkelijk, nietwaar? Zie, leren gaat snel.

EU-Showbusiness voor lelijke mensen…

Je ontdekt welke politici corruptici er bij de EU Soros ratten vrienden horen en belangrijker…  waarom! Je begrijpt hoeveel invloed een ex-nazi, antisemitische Jood op meer dan 200 EU libturd politici heeft… en waarom dat jouw leven vergalt. Als je naar de koppen van Guy Verhofstadt en Martin Schulz kijkt dan begrijp je dat het spreekwoord “politiek is showbusiness voor lelijke mensen”  op waarheid berust.

Ik ben er zeker van dat iedere gelobotomiseerde debiel zich afvraagt waarom een subversieve muslamoknuffelende nazi-collaborateur [Soros] – met een paar miljard – zoveel invloed heeft in de EU en de USA, waar uiteindelijk geen miljarden maar biljoenen (US triljoenen) omgaan. Tenzij hij natuurlijk een evil patsy voor de werkelijke elitekanker is!

Taalterrorisme…

Je zult begrijpen waarom politieke taalterreur ‘correctheid’ een wapen is…  dodelijker dan thermonucleaire ebolabommen. Tegen fysiek of staatsgeweld kan men zich verzetten, maar niet tegen een hersenspoelende mindfuck die vanaf jongs af aan op de mensen wordt toegepast… ondersteund wordt door immuunziekte… autisme en andere ‘hersenvriendelijke’ vaccins.

Cultuurverrijking met cultuurkanker…

Je zult je mogelijk dom voelen wanneer je eenmaal de werkelijke reden begrijpt waarom de EU en de liberale Europese landen miljoenen muslamo’s hebben geïmporteerd. Niets met vluchtelingen-vriendelijkheid te maken. Je zult je voelen alsof je een zweep voor je eigen rug hebt gemaakt… alsof je je met een cultuurkanker-entstof hebt laten vaccineren. Je zult doorkrijgen dat de in lijkenzakken geklede organismen zich alleen zo kleden voor normalisering van aberraties… sharia provocatie en cult-dogmatisering door middel van het ‘kikker kook effect’

Het goede nieuws is dat je binnenkort van een primeur kunt genieten, want iedere wolk heeft wel een zilveren randje. De door de EU geïmporteerde vluchtelingen landverhuizers komen niet met lege handen… de vrome muslamo’s brengen behalve hun Cult der Liefde ook lepra en open tbc mee uit het Midden-Oosten en binnenkort de pest uit Afrika! Now, who is gonna be the lucky one?

Blanke privileges… schuld en angst!

Als je het privilege hebt een normale blanke alphaman te zijn, zul je mogelijk kwaad worden, wanneer je eenmaal beseft waarom niet alleen de feminazi’s en hun muslamo oogappeltjes, maar tevens de stupide s-vrouwen en Trudeau blanke beta-fucks – onder het mom van ‘toxic masculinity‘ (giftige mannelijkheid) – de aanval op de ‘blanke alphaman’ hebben ingezet. En om het nog wat duidelijker te maken, zul je niet alleen begrijpen wat ‘blank privilege’ (niet) is, maar waarom de elitekanker en de staat je met een schuldgevoel, schaamte en angst wil laten leven.

Naast de aanval op de blanke man zul je inzien dat de elitekanker er de laatste vijftig jaar alles aan heeft gedaan om de familie als instituut te vernietigen en nieuwe versimpelde huisgezinnetjes van bijstandmoeder(s) en kind(eren) te creëren. Het laat zich gemakkelijk begrijpen begrijpen wanneer de ouder of het ouderpaar geen vader bevat, dat een jongetje opgroeit naar het beeld van de moeder(s). Het worden beta-kakzak kereltjes in het beste… en halve nichten in het slechtste geval, gekweekt. De meisjes eindigen net als de moeders… initiatiefloze narcistische loser-slitches. Je ziet dat hier de aanval op de blanke man vaak al in de prille jeugd wordt ingezet.

Ik snap dat je deze ‘mannentragedie’ niet voetstoots van mij aanneemt, maar misschien herinner je je – als je oud genoeg bent – dat de man bij een echtscheiding met alles altijd achter lag. De man is nimmer als een gelijkwaardige partij beschouwd. Niet door de wraakzuchtige ex-vrouwen… niet door hun incest insinuerende feminazi advocates om (op verzoek van de vrouw) de kinderen bij de man weg te houden en helemaal niet door de ongebalanceerde politieke, myopische justitiehoer.

Opkomst der transformatoren…

Als je een man… alphaman bent, en je leest dit, dan zakt mogelijk je woede een beetje, want nu raken de vrouwen… s-vrouwen (alphavrouwen hebben er geen last van) uit de mode. Hoezeer ze hun best ook doen om de Kardaskanks te kopiëren met hun karperlippen… pijpspijkers in hun tongen… trampstamps en plantaardige siliconenkonten… ze zijn very uncool en cuntuous op het moment. Hoe kon dat nu? Wat was er met de “sterke dappere stalen vagina’s” gebeurd?

Niets! Maar toen er zoveel gaymo’s uit de kast waren gekomen dat niemand er meer van opkeek… toen de gizay’s zelfs met zijn drieën in de AlMasjid al-Haram moskerk moskee in Mekka konden trouwen en nubische muslamslaafjes konden adopteren, begreep de elitekanker dat er iets nieuws moest komen om de Pavlov honden naïeve massa verder te verwarren, conditioneren en manipuleren.

Sodomie zit een luchtje aan…

En aangezien er niets nieuws onder de zon is en wij van de geschiedenis nooit iets hebben geleerd, was er natuurlijk een historisch grapje dat prima paste in het dystopische krankzinnigen-panopticum, waarin wij geacht worden te leven.

Holpompen was sinds Babylon al een favoriet tijdverdrijf en ook al werd het later door de Roomse Cult verboden, het bleef een privilege dat alleen aan de priesters was voorbehouden. Hoewel vrouwen indertijd als inferieur werden beschouwd, een man douwen, die een vrouwelijke honingpot in plaats van een fungun had, werd als goddelijk genot beschouwd.

De stank moet volgens mij een aromatische rol daarin hebben gespeeld, maar de hermafrodieten en andere tweeslachtige schepsels lagen toen ook al niet voor het opscheppen. Maar nu – met behulp van moderne techniek – konden ze gemakkelijk in elkaar worden geschroefd.

Ik heb niets met… maar zeker niets tegen gaymo’s of gaybo’s. Ik heb geen last van hen en zij niet van mij. Ik veracht echter de gore devianten die in zogenaamde gaymo defileetjes hun stinkende drolsplijters etaleren in het gezichtsveld van kinderen. Ik heb te doen met mensen die door het natuurlijke lot een fysiek zijn toebedeeld dat op gespannen voet leeft met het psychische stuursysteem.

Als mensen denken dat zij door medische ingrepen gelukkiger kunnen worden, dan moeten ze dat doen. Ik wens er echter niet aan mee te betalen, noch mee geconfronteerd ter worden als ware het de nieuwe renaissance. Mijn gevoel voor identiteitstolerantie is echter zo groot dat wanneer mijn buurman buurwezen zich eigenlijk een muilezel voelt en hij/zij/het wil handen en voeten laten vervangen door hardhoornen hoeven, ik daar totaal geen probleem mee heb. Ik hoef uiteindelijk geen handen met hem/haar/het te schudden.

Ik heb wel een probleem met de elitekanker en de sociale en psychologische beunhazen die crimineel gebruik misbruik maken van minderheden die toch al problemen hadden, door hen valse gevoelens van superioriteit, populariteit, geborgenheid en onnodige bescherming te geven om hen daarna te gebruiken tegen de normale, maar naïeve mensen.

Het is een gigantische mindfuck die door de elitekanker wordt gepresenteerd als een humaan progressieve tolerantie-filosofie, maar in werkelijkheid een giftige en dodelijke verdeelsleutel is om de mensen – wiens enige misdaad is dat zij niet willen denken – tegen elkaar op te zetten… te verwarren en te manipuleren.

Het zal je opgevallen zijn dat dit gedeelte over de gaymo’s gaybo’s en transformators aanzienlijk langer was dan de voorgaande intro’s. De reden daarvoor is dat de elitekanker – in tegenstelling met de massaprolen – wel heeft geleerd van de geschiedenis. Wat weten zij dan dat de meeste mensen niet (willen) weten? Wel, wat dacht je van dit… decadentie, hedonisme, seksuele deviatie en alle degradatie van normen en zeden vooraf zijn gegaan aan de ondergang van de meeste empires of grote beschavingen.

Is het ‘Europese rijk’ in gevaar dan? Als jij denkt van niet, dan raad ik je aan om maar snel je sojapap op te eten, weer terug naar bed te gaan en op te letten dat je je niet aan iets scherps prikt.

Zelfs als wij de voorgaande maatschappijslopers “decadentie, hedonisme, seksuele deviatie en alle degradatie van normen en zeden” even negeren dan is het nog een gegeven dat iedere natie zonder grenzen, cultuur en taal ophoudt met bestaan.

Grenzen, cultuur en taal…

 • Landen waarvan de grenzen moedwillig door de staat worden opgeheven…
  .
 • landen waarvan de cultuur wordt verdund vernietigd met een cultuurkanker (onverenigbare religies cults of culturen)…
  ..
 • landen waarvan de taal wordt vergiftigd met een ‘politiek correcte’ taalterreur…

die landen eindigen in fucking ratshit!

En het gaat drie keer zo snel wanneer de suffe aardappeletende massa…

 • een algehele hersennarcotische panem et circenses wordt toegediend in de vorm van voetbal, fake celebrity’s, drugs, antidepressiva, zware metalen vaccins, decadentie, hedonisme, seksuele deviatie en alle degradatie van normen en zeden
  .
 • een communale waterplaats krijgt toegewezen in de vorm van asociale nepwerken die weliswaar de sociale isolatie bevorderen en perfectioneren en waar de hersenkreupele narcistische Fakelookers, Twitterzitters en Instagramstorigen zitting kunnen nemen in de Volksrechtbank van Tourette lynchmob moraalridders om de groepdenk & kuddetaal refuseniks en micro-agressieve scholieren… dikke meisjes en jongetjes met brilletjes tot zelfmoord te drijven.

 

Wordt vervolgd…

hysterica