Wie steekt zijn hoofd in een roze baarkanaal?

CAVEAT LECTOR

Na de zegen en glorie van open grenzen te hebben bezongen, jammeren de hysterische #MeToo wakkadoedel beta-vrouwen over grens-overschrijdend seksueel verkeer en dragen uit protest een kut op hun hoofd!

Ik zeg met opzet ‘een kut’, want die van de hysterica’s zijn in plaats van roze… al sinds jaar en dag vijftig tinten donkergrijs, maar aangezien de beta-vrouw nimmer tevreden is over haar uiterlijk…

Mogelijk zit je te branden om mij te etiketteren als vrouwenhater of seksist… Niet dat je mening mij een flying fuck interesseert, maar klik de chevron om te lezen hoe ik denk over vrouwen… beta-vrouwen… verkrachters en jihaatvagina’s!

Vrouwen – De vrouw heeft vrouwen hebben centraal gestaan in mijn leven en ik houd van vrouwen. Ik houd van alfa-vrouwen… echte vrouwen… hm, normale vrouwen! Vrouwen… ik kan er geen genoeg van krijgen.

Wakkadoedels – Ik vind beta-vrouwen… slitches ofwel hysterische wakkadoedels belachelijk. Nee, laat mij dat even veranderen… ik veracht ze! De redenen daarvoor heb ik hier al beschreven… dus wanneer het je interesseert… Ik veracht ze en vind ze belachelijk, maar ik zal ze geen kwaad doen. Ik vermijd die bittere tulpenjurken.

Verkrachters – In mijn mening moeten ze verkrachters ophangen aan zijn of haar halsslagaderen… wanneer de verkrachting onomstotelijk bewezen is, en alleen dan! Het maakt mij niet uit of het westerse blanke mannen of muslamo maflim immigranten… feminazi’s of transistors betreft!

Jihaatvagina’s – Criminele vrouwen die om wat voor reden dan ook het leven van een man willen vernielen, door een valse aangifte wegens verkrachting tegen hem te doen, moet een gevangenisstraf krijgen die de verkrachter normaal in dat geval had gekregen. Verkracht worden als vrouw of je leven wordt verkracht als man, wat is het verschil? Ik zal je zeggen wat het verschil is.

De mannen die een vrouw verkrachten, worden meestal niet door hersenlogica gedreven, maar door een afwijking… zijn hormonen en een oerdrift. Een vrouw die het leven van een man wil vernielen, doet dat welbewust, want ze denkt erover na wat zij gaat doen. Verkrachting met voorbedachte rade dus!

Vrouwen willen toch zo graag gelijk aan mannen zijn? Geef hen dan gelijke straffen ook, want vrouwen die dat doen, zijn geen vrouwen. Niet eens beta-vrouwen. Het zijn giftige ebola-luizen.

Aangezien de onzekere, eeuwig klagende wakkadoedels nimmer tevreden zijn over hun uiterlijk, moesten die wol-gebreide kopkutten wel roze gepimpt worden. Niet slim en zeker niet logisch… dat ding zit niet voor niets zo goed verstopt tussen hun benen, want na een tiental jaren van grens-overschrijdend spitsuur verkeer is het roze asfalt er echt wel afgereden en lijken die akelige heksentempels meer op etterende paardenogen!

De eindstrijd…

Na zeventig jaar waren de beta-vrouwen dan eindelijk klaar voor de eindstrijd. Het had even geduurd, maar met de hulp van aartslelijke, bittere maar ignorante feminazi’s… zogenaamde vedettes en zingzangers… doortrapte media met haar stupide programma’s en glimglanzende prullenbladen, was de elitekanker er – door het nimmer aflatende hersenspoelen schedelsoppen van de vrouwelijke betablobs- in geslaagd om de doctrine voor die wezens af te ronden. De finale was nu dus in zicht en het was goed te merken! Hoezo… te merken?

Was het je niet opgevallen dat de beta-vrouwen, de wackadoedels, de strijd tegen de man zijn aangegaan? Mannen… blanke mannen om precies te zijn, vallen als witjes, want er is geen wakkadoedel die niet ‘heeft geleden aan de hand van de patriarchie‘. De hysterische ezels hebben zich succesvol laten wijsmaken dat zij niet alleen gelijk zijn aan mannen, maar dat zij eigenlijk veel beter… superieur zijn aan mannen. Blanke mannen dan! Onthoud even dat de strijd is geopend tegen blanke mannen. Europese en Amerikaanse blanke mannen! WOT?

Ongeveer zeventig jaar geleden nam het balkaniseren een aanvang. Het ging vrij langzaam, omdat de westerse wereld technisch gezien toen nog op een betrekkelijk laag niveau stond. Juist doordat het zo langzaam ging, hadden weinig gewone mensen daar erg in, maar met de komst van de televisie, drugs, pop-muziek en de morele en seksuele verloedering kreeg de elitekanker de wind in de rug. Met het ontstaan van de asociale nepwerken ging het ineens zo snel, dat de het gewone mensen weer niet opviel, maar nu omdat zij het niet meer konden bijhouden.

Het balkaniseren begon door arm tegen rijk op te zetten… politiek links tegen rechts… zwart tegen wit… allochtonen tegen autochtonen… gaymo tegen hetero… religie tegen geloof of doodscult… transistors tegen de twee normale natuurlijke genders… kinderen tegen hun ouders en nu, eindelijk, als piece de resistance is de elitekanker erin geslaagd om de beta-vrouwen tegen de mannen op te zetten. Alle mannen zijn verkrachters en iedere wakkadoedel heeft wel een drama met een man meegemaakt. Wakkadoedels zijn hun leven lang slachtoffers geweest… zij zijn als slachtoffer geboren en suffe geile kerels hebben alleen maar gebruik van hen gemaakt. Bloedhonden!

Jachtseizoen is geopend…

De jacht op westerse mannen is geopend. De jacht op blanke westerse mannen is geopend….hoofdzakelijk door  blanke vrouwen! Je denkt dat ik fucking dol? Heb je opgelet wat zich in Harveywood Hollywood heeft afgespeeld? Alle actrices herinnerden zich na twintig en dertig jaar ineens dat onkoosjere Harvey Steinwein hun plantenbakken had volgespoten! Een goed voorbeeld doet altijd goed volgen – en zeker als het beta-doedels betreft – dus binnen de kortst mogelijke tijd waren er tientallen Hollywood acteurs en filmdirecteurs als ‘verkrachters’ aan de kaak gesteld. Maar het stopte niet in Hollywood.

Aangezien de beta-doedels altijd alles van elkaar moeten kopiëren – denk aan hysterie… drama… make-up… mode… tatoeages… pijpspijkers in hun tong… duckfaces –  duurde het niet lang voordat in Washington DC senators ontslag moesten nemen, omdat die met hun vingers in de honingpotten van hun vrouwelijk personeel hadden gezeten.

De testosteronbommen US-wetgevers werden op de voet gevolgd door wereldberoemde, miljoenen verdienende radio- en televisiepresentators. Natuurlijk waren het niet allemaal verkrachters, maar als je drie decennia terug een vrouw een klap op haar kont had gegeven, was je carrière ten einde… in het beste geval. In het slechtste geval… wel, mannen plegen ook zelfmoord.

Opvallend was dat het voor 95% om liberalen ging, zowel mannen als vrouwen. Politiek links was zichzelf aan het vernielen. Was dat toeval?

Ik denk het niet… de Democraten in de US waren een nieuwe aanval op de Teflon Don (Trump) aan het voorbereiden. Als de carrières van tientallen liberalen en Democraten waren vernield omdat die ‘vrijwillig ontslag hadden genomen’ voor seksuele vrijpostigheden, dan was het toch heel normaal dat de Republikeinse ‘Groper in Chief’ – de Pussy Pakker – geen US-president kon blijven?  Samenzweringstheorie?

Er zijn op het moment schandalen aan het licht gekomen, dat democratische advocaten (vrouwen) zevenhonderd-vijftigduizend dollar hebben geboden aan vrouwen… als die een aanklacht tegen Donald Trump wilden indienen. Wat denk je dat vrouwen doen voor zoveel geld? Dat werkt beter dan een filmrolletje gelijk stoten op de zaadbank testbank van Hoerige Harvey de Holpijp spuiter van Hollywood.

Anyway, zoals altijd werd ook die wakkadoedel rage overgenomen door eerst Engeland en het zal nu ongeveer wel in het utopische Zweden en andere marxistische helholen opgang maken.

Wat willen wakkadoedels werkelijk?

Ah kijk eens aan, dat is een geweldige vraag! Misschien dit is een goed antwoord: ‘beta-vrouwen weten niet wat ze willen, maar ze worden nog gekker als ze het… of hun zin niet krijgen!’

Nee, dat is niet echt een antwoord, dat is een statement… maar niet minder waar! Moeilijk hè? Ik heb nog een statement, maar aan deze bewering heb je werkelijk iets, want het verklaart de drie grootste defecten van de wakka-beta’s.  Om te beginnen! Als je iets verder doorgraaft, zie je een groot gedeelte van het psychotische gedrag van de seksmanke, hersenkreupele wakkadoedels verklaard.

Het feit dat een beta-vrouw niet weet wat zij wil, maakt dat zij a) nimmer tevreden is en b) dat zij onzeker blijft. Onzekerheid werkt frustrerend en ontevredenheid zorgt ervoor dat de beta-slitches altijd slitchen bitchen en als het haar duidelijk wordt dat ze terug bij af is… dan gaat ze janken of ze ontketent een woedende clusterfuck! Het feit dat zij maandelijks een menopauzale oestrogeen-psychose ondergaat, maakt de zaak er beslist niet beter op.

Life’s little losers…

Daar de wakkadoedels altijd vanuit hun gevoel redeneren, zijn zij niet in staat om wat eenvoudige introspectie te verrichten om te zien waar mogelijk de oorzaak ligt van hun miserabele, catattonische existentie. Nee, de oorzaak daarvan is altijd de man… nimmer, never, niemals, jamais, mai haar eigen schuld. Mocht er net geen man in de buurt zijn aan wie zij de schuld kunnen geven, dan verklaren zij hun hissy fits als een gevolg van hun ‘prettig gestoorde karakter’. Want zo had de psycholoog immers hun bipolaire borderline verklaard. Daar zelfs hun gevoel – vanuit welke de tulpenjurken analyseren en redeneren – hen zegt dat de fout bij hen zelf ligt, worden de tulpenjurken nog onzekerder… nog meer gefrustreerd… kwader en uiteindelijk triester. Het zijn life’s little losers geworden.

Niet overdrijven, seksist!

Wat zeg ik nou… hoe kunnen het nou losers zijn? Je kunt niet door Netflix bladeren of je ziet Wonder Woman… Super Girl of Lady fucking Hero, die met een paar MMA trappen zestien Russische worstelaars dwars door het filmdoek trappen. Er is geen film meer of de vrouw is superieur en in total command terwijl de Soy Boy emotron betafucks armzalige dienaars zijn, die bevelen opvolgen van een normaal hysterisch krijsende Queen Bee!

Vrouwen zijn nu als regel triljonairs… captains of industry… paus… opper-ayatollah en president van de USA… Oh nee, geen president, want het glazen plafond was net even te sterk. Maar ze zijn wel God… hebben ISIS verslagen… hebben de smartphone en het zwarte garen uitgevonden!

De wakkadoedels geloven er ook nog in, maar wat erger is… de, vaderloze, verwijfde liberale kakzak klootveger-kereltjes doen net of ze het geloven, zodat ze hun hengeltjes in het baarkanaal mogen uitwerpen.

De Verlosser is een feminazi…

Hoewel ik feminazi’s veracht, moet ik de feministe Rose McGowan, die als eerste Hollywood Harvey aan de kaak stelde, een compliment wegens haar moed maken en mijn respect betuigen. Zij is duidelijk een alfavrouw… een misleide alfavrouw, maar toch… zij is de trendsetter!

Zij is geen volger, maar een leider, want de rest van Hollywoods laffe loeder-doedels keken eerst de kat uit de boom om te zien wat er met Rose gebeurde… of het wel veilig was… en daarna, zoals het alle goede Hollydoedels betaamt, kopieerden zij Rose McGowan en ontketenden een tsunami van beschuldigingen van ‘seksueel geweld’ dat zij allemaal hadden ondergaan. Sommigen gingen duidelijk zover, dat zij een vrijwillig ‘ritje voor een rolletje’ op Harvey’s nappa-leren proefbank verwarden voor aanranding.

De Hollydoedels zijn attentiejunkies en alles dat meer was dan publiciteit die hun tanende profiel opvijzelde, was voor hen een mooi meegenomen bonus. Wel, de rest is geschiedenis, want zoals eerder gesteld, ging nu de waanzinnige wakkadoedel wet werken! Of het nu om borstvoeding in een rechtszaal… 50 Shades of Shit of schaamlip correcties gaat, het wakkadoedel grauw don’t give a shit! Kopiëren, na-apen en imiteren, big time! Je kunt de slutches overal van beschuldigen, maar niet van originaliteit of creativiteit. Alle kerels zijn verkrachters en overheersers… weet je nog? Alle blanke kerels zijn verkrachters en bully’s!

Hoewel de beta-slitch prolen zich hebben laten wijsmaken dat zij dapper, geweldig en superieur aan de man zijn, zij kunnen zich alleen en masse met een gebreid roze baarkanaal op hun hoofd laten horen. Aangezien zij onzeker, niet creatief, niet ondernemend, zeker niet ingenieus en laag intelligent zijn, kunnen zij alleen maar volgen, na-apen en autistisch krijsen. Laag intelligent?

Jazeker, als zij werkelijk zo geweldig waren als hen is wijsgemaakt en zij hadden meer dan drie roze hersen-neuronen, dan konden zij begrijpen dat zij gebruikt worden met hun roze massahysterie. Zij worden door de elitekanker en social engineers gebruikt om a) algehele tweespalt te veroorzaken tussen man en vrouw en b) het familie instituut te vernietigen. Wakkadoedels – door hun onzekerheid – zijn aandachtsgeil en de schade die zij aanrichten – niet in het minst aan hen zelf –  zal hen een zorg zijn is te gecompliceerd voor hen om te begrijpen.

Wat zijn precies wakkadoedels? Klik open

Men heeft mij verteld dat de eerste generatie wakkadoedels bij geboorte nog hersen- en geslachtloze blobs waren, die werden ondergedompeld in een galvanisch bad met oestrogenetisch vrouwengal. Het gevolg was dat het silicone-rubberen opblaaslijf bedekt werd met een narcistisch laagje klatergoud-stupiditeit.
.
Wakkadoedel 2.0 upgrade is uitgerust met het blikken batterijstemmetje van een Italiaanse loop- en plaspop en een rundvlees vagitempel van een Yoga-non.

Haatvolle hypocriete hysterica’s…

“De haat en hysterische karakteristieken hebben we behandeld, maar waar komt de hypocrisie factor vandaan?”

Ik begrijp je vraag, want de hypocrisie verbleekt onder de haat en hysterie van de slitches. Dat wil echter niet zeggen dat de nuttige idioten van de elitekanker geen schijnheilige loeders zijn. Laat ik bij het begin beginnen, waarbij we ons voorstellen dat je het voorgaande niet hebt gelezen…

Er is natuurlijk niets verkeerd met een beweging die voor de rechten  van de vrouw opkomt, al denk ik persoonlijk dat zo’n actiegroep in het Westen achterhaald is. De eeuwig ontevreden, miepende tulpenjurken genieten meer privileges en voorkeursbehandelingen dan mannen. Ze hadden beter een beweging kunnen aanhangen die opkwam voor de plichten van de vrouw, in plaats van de rechten. Maar goed of het nou een Tupperware, belachelijke lingerie, rubberen speeltjes of een groep feministen is… zal mij een zorg zijn. Het houdt die griezels tenminste van de straat.

Zanikende zwetsters zwijgen…

Nu hebben we dan een beweging tegen het seksuele geweld tegen de vrouw… are you fucking kidding me? Wie van die hysterische pestgriezels heeft uitgesproken tegen de aanrandingen van meisjes en normale huisvrouwen in Europa? In Zweden is het zo erg dat in Malmo groepen autochtone vrijwilligers nu de straten patrouilleren om te voorkomen dat hun vrouwen, zusters en dochters worden aangerand door muslamo maflim immigranten.

De Zweedse politie doet er niets aan en de kranten schrijven er niet over. Het wordt genegeerd, zeg je? Het wordt fucking aangemoedigd en als je het publiceert, heb  je een probleem. Schrijf erover op de asociale nepwerken en je profiel wordt verwijderd… in het beste geval. In het slechtste geval krijg je een bezoek van de politie. Die had toch niets anders te doen en maflim verkrachters arresteren is veel te gevaarlijk.

Intussen gaan de muslamo maflim aanrandingen gewoon door in Zweden, maar gelukkig kan de Zweedse politie geen aanleiding vinden om die aanrandingen in verband te brengen met de tsunami van hun geliefde maflim sprinkhanenplaag. In Duitsland daarentegen is men veel vindingrijker waar het de exotische paardenstaart-baard aanranders betreft. Men creëert nu safe spaces waar men de normale natuurlijke Duitse vrouwen kan opsluiten, zodat die weer even veilig zijn voor de ‘seksuele overtreders’. Dat is pas discrimineren, zou ik zeggen… Nee, nee, nee, absoluut niet… Niet zeggen dat het logischer is om de Jihaatbaarden – in plaats van normale onschuldige vrouwen – op te sluiten, want dat maakt je een racistische, fascistische, gaymofobische, transitorfobische, muslamofobische nazi!

Waar waren de holle hysterische haatvagina’s toen tienduizenden Yezidi vrouwen en meisjes werden verkracht en vermoord door de ISIS maflims? Wie van die dappere wonderwezens sprak uit voor de vrouwen in het Midden-Oosten die op slavenmarkten werden verkocht… om daarna verkracht te worden?

De solidariteit van dat pink pissy pussy plebs lijkt dus alleen te zijn voorbehouden aan de hersenkreupele leden van die armzalige aandachtcult. Als je de kans krijgt om een van hen – tussen hun krijsende Tourette slogans door – te vragen: “maar hoe zit het dan met de verkrachtingen van normale vrouwen en meisjes door de muslamo’s”… dan krijg je mogelijk ten antwoord: “O, dat is de cultuur van de Eeraps en die stumpers hebben niets anders hier!”

Dat is het moment dat die vale verachtelijke vieze valpijp-vagina’s zich op hetzelfde patriarchale niveau plaatsen als het peil wat ze zeggen zo te haten. De liederlijke laffe loeders moesten eens ondergaan wat tienduizenden kleine Yazidi meisjes en jonge vrouwen moeten verduren.

 

Dan hebben die roze attentiehoeren pas echt wat te klagen. Waar waren die gore griezels toen Boko Haram 200 schoolmeisjes kidnapten? Pathetische wezens die zich vrouw willen noemen. Miss fucking Wonder Woman. Stakkers!

De volgende bewering is een suspicie die ik heb en komt dus geheel en al voor mijn rekening, maar ik verdenk die bittere tulpenjurken ervan dat ze ervan dromen om gegangraped te worden door een horde van die cultuurverdunners. Schandalig om zoiets te stellen? Hoe vind je dan dat feministen in Zweden liever verkracht worden door maflims… dan dat zij geholpen gered worden door hun blanke mannelijke landgenoten?

Zij zeggen het niet in het openbaar, maar meer wakkadoedels dan niet, hebben mij verteld dat zij er van van dromen om verkracht te worden. Waarom denk je dat die 50 Shades of bdsm Shit zo aansloeg bij de tulpenjurken? Het zijn onzekere, nieuwsgierige zelfhaters die niets presteren of creëren. Tenzij je het uiterlijk – wat je een ritje op de filmrolletjes bank verschaft – natuurlijk een prestatie vindt, maar dan heb ik meer respect voor een hoer, die ervoor uitkomt dat ze seks als een middel gebruikt om haar doel te bereiken. Doel?

Wat is een wakkadoedels wakkadoel?

Geen! Zij hebben geen doel, behalve aandacht dan!

Het zijn ongezond nieuwsgierige volgers en de eeuwige slachtoffers die alle middelen gebruiken om aandacht en hun zin te krijgen. Wel, je kunt dat een doel noemen natuurlijk. Een wakkadoel!

Ze dromen met veertig er nog van om een prins te vinden en eindigen onveranderlijk met wat zij een ‘foute kerel’ noemen. Een gewone, trouwe en oprechte man is beneden hun waardigheid. Ze blijven vallen voor foute kerels en blijven dezelfde lulverhalen geloven… totdat zij weer gedumpt worden! Waarna de deur voor de wakka-misandrie zich weer opent, want alles is de schuld van die pestkerels. Het is nimmer hun eigen schuld. Ze zoeken ellende en als ze het krijgen, dan janken ze!

Het is nimmer goed, want als ze met een man trouwen die – zoals gezegd – een eerlijke, hardwerkende, maar ‘misschien saaie’ bestdoener is… wiens loon niet voldoende is om alle idiote mode- en make up grillen van haar te dekken, dan maakt ze hem belachelijk en zegt dat hij een loser is… en nemen de eerste de beste kans waar om zijn beste vriend te neuken. Zijn eigen schuld! Moest ie maar meer verdienen!

Dan hoor je haar weeklacht: “als ik ooit weer een man neem, dan neem ik een vent met geld!” Nou, een beter bewijs van mijn beweringen kon je niet krijgen. Ze presteren zelf niets dus ze zoeken een man met geld. Hoe noemen ze zulke vrouwen ook al weer? Boeren… hoeven… hoeden zoiets ja!

Als ze daarentegen met een populaire bluf-baviaan was getrouwd, dan haat ze na een paar jaar alles waar ze eerst zo van hield. Meestal hebben bluf-eieren ook geen geld, dus het laatste gedeelte uit het vorige voorbeeld, herhaalt zich dan weer. Met de beste vriend erbij, natuurlijk!

Wat is grappig?

Grappig aan de wakkadoedels? Helemaal niets! Ze zijn zelfs droevig te noemen als zij niet zo gevaarlijk waren. Gevaarlijk? Yes, and then some!

Ze doen het vuile werk van de elitekanker door de genderoorlog te ontketenen, waar de eliteratten al een eeuw van dromen. Zij vernietigen het familie instituut en drijven ongeboren baby’s af, waarna zij zich weer door de staat laten onderhouden en de laatste stuiptrekkingen van hun heil op een datingsite te zoeken.

Ze lopen met achterlijke roze boerka kufi petjes en plakkaten te demonstreren voor vagina-veredeling en een grotere import van Jihadi haatbaard Eeraps. Lijkt mij een paradox, but there you have it!

Voor de slimmerds…

Mogelijk is het mijn wakkere lezers opgevallen dat wanneer je de karakteristieken van de wakkadoedels leest, dat het net lijkt alsof ik de linkse liberalen en marxisten heb beschreven. Really?

Je vergist je niet en de overeenkomsten is geen toeval ook. Behalve de weinige maar typische non-man karakteristieken (ik wil de wakka’s geen vrouwen noemen) vertonen de links liberalen en marxistische Trudeau Soy Boys exact dezelfde eigenschappen. Maar dan ook exact!

Presteren niets, creëren nog minder en behalve haters zijn het vooral zelfhaters. Als ik je een prototype daarvan moest aanduiden… wel, kijk dan niet verder dan de Antifa fascisten!

Intussen gaan de hysterische wack jobs door met het volgen van de laatste slachtoffer trend… ze plakken nu magneten in hun onderbroeken om de pijn van hun maandelijkse ellende te verlichten.

 

Het maakt hen niet uit dat het niet werkt… als ze er maar bij horen, anders lijden zij in stilte.

In mijn volgende artikel beschrijf ik hoe het komt de laffe, luie, leugenachtige linkse loeders zoveel overeenkomsten vertonen met de hysterische wakkadoedels.

Het is man-made!

hysterica