Zelfs de komende burgeroorlog kan de USA niet winnen… so, what’s new?

CAVEAT LECTOR

Is karma geen vreemd gebeuren? Je kunt er geen embargo tegen instellen of bombarderen. De USA kan het zelfs niet kopen met hun US petrodollars!

Nadat de ‘Dogs of War’ hele naties hadden vernietigd in hun paranoïde strijd tegen het communisme en Al-Queda en ISIS terrorisme – dat zij nota bene zelf hebben gecreëerd – wordt Amerika nu van binnenuit vernield door… communisme, liberalisme, muslam en Sore Arse George Soros!

Het is weer 1816 in de USA en de tweede burgeroorlog is begonnen!

//voorkom een liberale schedelimplosie 
If (NPC or SJW) {skipto end loop;pause;}

Wat zijn NPC’s? Open…


.

Vervolgd van “De USA kan de komende burgeroorlog voorkomen… met een wereldoorlog!”Vervolgd van .

USA… oorlog, burgeroorlog of beide?

Doe eerst maar de burgeroorlog…

De burgeroorlog is al gaande, maar tot die oorlog wordt verklaard… tot de krijgswet wordt afgekondigd, hopen de normale Amerikanen dat het allemaal wel zal meevallen. Nou, die hoop moet ik hen helaas ontzeggen, want precies op dit moment (24-10-18 18:06) hoor ik op het Amerikaanse nieuws dat er een dozijn pijpbommen zijn verstuurd naar onder andere de ex-nazi en antisemiet George Sore Arse, de Clintons, Obama, CNN en nog een zootje van die criminele ‘democraten’.

Het zou niet zo heel erg zijn, wanneer dit geen valse vlag operatie was. Ik verwed een jaar sigaren, dat deze ‘bommen’ waren verstuurd door sidekicks van de Sore Arse/Clinton democratenkliek. Met de tussentijdse congresverkiezingen over 14 dagen, is dit in mijn mening de laatste aanslag op het presidentschap van Donald J. Trump. Ik kom hier straks op terug, omdat dit een onderdeel van de komende burgeroorlog vormt.

Is Gavrilo Princip dan niet dood?

Gavrilo Princip was de schlemielige Bosnische Serviër die Aartshertog Franz Ferdinand van Oostenrijk, en zijn vrouw doodschoot.  Dit veroorzaakte de Eerste Wereldoorlog… als je dat wilt geloven, tenminste. Princip was onderdeel van een psy-op, een valse vlag operatie. WWI was gepland door de elitekanker en Gavrilo Princip was de trigger om die oorlog te starten. Wie wordt de Gavrilo Princip van de USA burgeroorlog… en mogelijk WWIII? Donald J. Trump?

Wie krijgt de schuld van die verstuurde bommen? Trump natuurlijk! Sinds zijn verkiezing twee jaar geleden, werd hij iedere dag van iets nieuws beschuldigd… tot orkanen en bosbranden aan toen. Het heeft allemaal niet geholpen en tijdens zijn rally’s voor de Senate & House verkiezingen, trekt hij een publiek van (Texas) 100.000 kiezers tegen Obama 8.000 en fugly Hitlery Clittong 54 NPC’s en een keeshond.

De democraten worden wanhopig, want het lijkt erop dat ‘the House and the Senate’ in de handen van de republikeinen blijven. Net zoals Merkel en alle EU-corruptici, willen ook de dummycraten ‘open grenzen’. Waarom? Omdat later die ‘arme immigranten’ dan voor de ‘dummycraten’ stemmen. Net zo min als de normale EU-burgers, willen de geestelijk gezonde Amerikanen miljoenen illegale vreemdelingen. Op dit preciese moment zijn er 20 duizend Latino’s uit Honduras, Guatemala en Nicaragua onderweg naar de grens met Texas, USA. Heb ik een hekel aan Latinos of US Democraten? Lees verder…

De huidige intocht van Latino’s is een hele slechte reclame voor de democraten, die Trump steeds hebben tegengewerkt met de immigratiewetten. Nu, vlak voor de ‘mid term’ verkiezingen komt die invasie – want dat is het – de democraten wel heel slecht uit, want de helft van hun ‘democratische’ kiespubliek bestaat uit normaal denkende mensen, die ook paal en perk willen stellen aan die horden, die weinig goeds voor Amerika betekenen. Als die democraten nu kiezen voor de republikeinen, dan is het over met de democraten voor de volgende 20 jaar… en hopelijk voor de globalisten!

De verontrustende beelden van een kilometerslange karavaan werken duidelijk in Trump’s voordeel. De criminele leden van de democratische  partij beseffen dat en nemen nu hun toevlucht tot noodsprongen. Valse vlaggen en psy-ops! Valse vlag? Het laatste indianenverhaal van de democratten is dat Trump die 20 duizend Latino’s online bij Amazon heeft besteld, om het Amerikaanse volk angst aan te jagen, zodat iedereen op de republikeinen stemt. Alleen de democraten kunnen zoiets verzinnen en alleen democratische kiezers geloven zoiets… en daar zorgen de perfide mainstream mediahoeren dan wel weer voor. Okay, de democraten en de conservatieven hebben een hekel aan elkaar, maar hoe gaat het verder dan?

Burgeroorlogstrigger I – De marxiberalen

Amerika is ziek, de USA leeft sinds de dertiger jaren met een marxistencarcinoom, dat in de jaren 40/50 begon uit te zaaien. De kanker heeft nu alle vitale organen van zijn ‘host’, de USA patiënt, in zijn verwoestende greep. De organen zijn de leugenachtige linkse mediahoeren, de scholen, de universiteiten, Hollyweird en de Democratische partij. Je kunt de geïncubeerde kankerlarven reeds waarnemen in de vorm van Antifa. Het laffe, niettemin gewelddadige uitschot-gebroed van cryptofascisten en Stalins Tsjekisten, vermomd als zwarte, toxische Komodovaranen met hoodies. Zij zijn een slap aftreksel van de moordlustige, jezuïet gestuurde Jakobijnen van de Franse Revolutie… What the fuck?

Oudere lezers herinneren zich misschien het (Joseph) McCarthyisme van de jaren 1940/50. Velen zeiden dat het een heksenjacht was, maar McCarthy was een ziener. Hij zag het groeiende gevaar van het communisme in Amerika. De processen tegen indertijd befaamde ‘fimsterren’ zijn wereldbekend. Wat hadden die arme toneelspelertjes dan gedaan dat ze zo genadeloos werden vervolgd? Ze werden van communisme en dus spionage beschuldigd. Communistische filmsterren… is dat geen oxymoron met al hun geld? Mm, het moet goed hebben gewerkt, want 98% of Hollyween is extreem links, of links liberaal.

In het begin van de 20ste eeuw waren het de globalistische Joden, zoals de Rothschild, Jacob Schiff, Max Warburg, J.P. Morgan, Paul Warburg, Harriman, Rockefeller, Vanderlip, die met behulp van Lord Alfred Milner de bolsjewisten Lenin, Trotsky en de communistische revolutie in Rusland financierden. 74 Jaar later en 100 miljoen vermoorde Russen verder, bleek het een gefaald projectje. Gefaald voor de arme Russen, niet voor de onkoosjere sjekelrekels natuurlijk. Oh nee!

In 1913 hadden dezelfde Joden de Federal Reserve Bank opgezet in Amerika. Het is een bank, waarin de USA niets te zeggen heeft en die in handen van Joden is. Dat gaf hen onbegrensde macht en de vergunning om geld te drukken. Nou, dat heeft de wereld geweten! Je komt de Federal Reserve verderop weer tegen. Waar ellende is, vind je ellendige Joden! Ben ik een Jodenhater? Lees het hier…

Okay, okay, maar wat heeft dit met een burgeroorlogtrigger en marxisme, of zoals je  zei… met ‘marxiberalen’ te maken? Het korte antwoord is… alles! En met Joden en nee, ik ben niet geobsedeerd met… of van Joden, maar net zoals het Joden waren die verantwoordelijk waren voor het Marxisme en Communisme en 100 miljoen vermoorde mensen in Rusland… zo zijn de gedegenereerde filosofen – overwegend satanische Kabbala Joden – van de Frankfurt School (in de jaren 30) verantwoordelijk voor het introduceren van het cultureel marxisme in de westerse wereld. Je zou haast zeggen: “Is dat zo erg dan? Een schooltje Joden, wat kunnen die nu doen? Ik heb er trouwens niets van gemerkt” Nee, dat was het duivelse van het plan. Je zegt dat je er niets van hebt gemerkt, maar je gehele leven wordt erdoor beïnvloed.

De marxistische aanslag op het kapitalisme had gefaald, dus ontwierpen de marxistische, ketterse Joden van de Frankfurt School een nieuwe strategie… die wel heeft gewerkt. De naam van de nieuwe strategie, cultureel marxisme, zegt het al. De cultuur van het westen moest vernietigd worden, en ik kan je meedelen dat de USA en Europa nu in de laatste fasen van die vernietiging verkeren.

De ‘lange mars van Mao’ werd nu de lange mars van het infiltreren en corrumperen van instituten zoals Hollywood… het feminisme (tweede golf) de scholen… de universiteiten, de media en het uithollen van het christelijke geloof. Suf vermaak zoals voetbal, rock & roll, popmuziek, mode, ‘schoonheidsartikelen’ en talkshows werden gepropageerd om de bevolking af te stompen. Daarna kwam het polariseren van de burgerbevolking en het creëren van [slachtoffer]minderheden door middel van identiteitspolitiek en het aanwakkeren van racisme.

Het culturele marxisme was vooral gericht op eeuwig ontevreden vrouwen – die bezeten zijn van hun uiterlijk en uiterlijkheden –  met de onontbeerlijke ‘schoonheidsartikelen’, voetverminkend schoeisel, mode, belachelijke kapsels en stupide talkshows. Slim wel, want vrouwen zijn in tegenstelling tot mannen, emotiedenkers. Zolang het onderwerp hun uiterlijk, narcisme, eeuwige zelfmedelijden, hun ijdelheid of hun emoties raakt, zijn ze van alle rede verstoken en volgen ze elkaar als lemmingen. Moet je eens met mannen proberen… met hengels, een voetbal of een Jacuzzi motor. Lukt niet, maar hoeft ook niet, want de meeste mannen zijn kutslaven. Als ze oestrogeen ruiken, kunnen ze niet meer denken en volgen ze de vrouwen als testosteron-teckels. Geniaal uitgedacht door die Frankfurt School filosofen.

De laatste fase van de ‘vernietiging van de cultuur’, vertaalt in de massa-import van muslamo haatbaarden in Europa en Latino’s in de USA. De massa-import van een muslamo cult cultuur die totaal incompatibel is met de westerse cultuur, die gegrondvest is op het christendom. Begrijp je nu waarom je niets over muslam mag zeggen en de muslamo zandverhuizers positief worden gediscrimineerd? Het is om de westerse cultuur te vernietigen… en dat kun jij niet tegenhouden, want je bent door je eigen corrupte politici in de haram uitverkoop gegooid!

Het plan van de marxistische Kabbala Joden was om hun subversieve filosofieën in Europa te introduceren om de West te vernietigen, maar ome Adolf Schicklgruber was in opkomst in Duitsland, dus het overgrote deel van de ‘heldhaftige’ subversieve Frankfurt School Joden emigreerde maar naar de USA om daar de vernietiging voort te zetten. En het is ze gelukt ook. En niet alleen in de USA. Cultureel marxisme, maar wat is het dan?

Zoals alle dubieuze wetten en maatregelen, heeft ook cultureel marxisme een eufemisme gekregen. Politieke correctheid, werd het lieflijk genoemd. Politieke taalterreur is wat het in werkelijkheid is!

Seks is cool, maar…

Alle idioterie in Europa, USA en de UK, die je ziet gebeuren, werd 70 jaar geleden gepland. De krankzinnige massa-import van de muslamo zandverhuizers… het feminisme en de feminazi’s… de verspreiding van drugs… het normaliseren van bestialisme en andere perverse seks en porno… het verwijven van mannen… het transgenderen en het introduceren van transgenderen op de kleuterscholen… de militante MGBGTurbo en andere grillen der natuur… marietje heeft drie moeders en miepie vijf polyamoreuze vaders, die eerst militante lesbo rugmunchers waren… de slachtoffer en identiteitspolitiek… het afschaffen van de nucleaire familie etc. etc.

De laatste toevoeging is het veroorzaken van een schisma in de man/vrouw interactie (#METOO & Pink Rat Hats).  Verder worden de afwijkingen genormaliseerd, terwijl normale, conservatieve, morele waarden en christelijke religie belachelijk worden gemaakt, verboden of strafbaar gesteld. Europeanen en de normale Amerikanen leven in een openlucht krankzinnigengesticht dat wordt gerund door de globalisten-corruptici. Kijk hier wat cultureel marxisme heeft gedaan terwijl je sliep. Hoewel de video gericht is op de destructie van de USA, blijkt het culturele marxisme ook prima te werken in Europa.

Mijn eigen filosofietje…

Als die marxistische ketterse Joden eigenlijk heel lieve semietjes zijn… waarom willen ze dan de westerse cultuur vernietigen in landen, waar zij zoveel gastvrijheid hebben genoten? Dat is niet mijn mening, maar het is een feit. Als je de mainstream mediahoeren moet geloven dan zijn de arabieren toch de natuurlijke vijanden van de Joden? Dat zie je toch iedere dag in Israël?

Waarom vernietigen die marxistische satanische Joden niet de cultuur in de muslamo landen? Dat is toch veel logischer? Echt? Waarom zouden zij een cultuur in landen vernietigen, die over het algemeen – behalve de olie-exporterende zandbanken – straatarm zijn. Daar is toch niets te halen? De west zit volgepropt met industrieën en ondernemingen. ‘Aah so’, dus het gaat toch eigenlijk om geld? Wel, het geeft te denken, nietwaar?

Als we nu de radar weer richten op de USA, dan zien we een burgeroorlog die – naar mijn mening – binnenkort officieel is. Het is geen strijd van Republikeinen tegen Democraten, maar het is een revolutie die vergelijkbaar is met de Franse Revolutie, behalve dat Jakobijnen, Sans Culottes en de liberalen (die toen werkelijke liberalen waren) aan de juiste kant stonden, al maakte het waanzinnige geweld de zaak onverteerbaar.

Dezelfde globalistische elitekanker die indertijd verantwoordelijk was voor de Franse Revolutie, werkt nu koortsachtig achter de schermen om een revolutie in de USA te doen ontbranden. Die revolutie moet dan tot gevolg hebben dat de USA wordt veranderd in een communistische utopie – nee, laten we het eufemistisch en politiek correct een ‘socialistische democratie’ noemen.

Wel, dat is de versie die is verstrekt aan de ‘nuttige idioten‘, de marxistische asocialen, zoals Antifa… de liberale mafkezen en andere NPC zombies. Zij zijn er heilig van overtuigd dat zij een strijd tegen de bourgeoisie voeren om het kapitalisme – dat hen nota bene financiert – uit te roeien. Obama, de marxist agitprop dictator…

De haat…  geweld en ordeverstoringen van de laffe-linkse-luie-losers, dat wordt aangemoedigd door Democratische congresleden – die op hun beurt de president met alles tegenwerken – verhoudt zich tot de Republikeinse haat…  geweld en ordeverstoringen – in mijn inschatting – als Dems. 90% and Reps. 10%. Dit is een zeer conservatieve schatting, want de linkse Goebbels mediahoeren (90%) publiceren alleen maar negatief nieuws over Trump en de Republikeinen. Daarnaast misleiden ze hun naïeve democratische kiezers. Deze linken geven je het nieuws dat je niet mag zien van de misleidende, mediahoeren, zoals CNN, MSNBC en alle alfabet kabelstations.

Burgeroorlog conclusie…

Dat de de laffe-linkse-luie-losers verantwoordelijk zijn voor 90% van het geweld, wil niet zeggen dat zij een burgeroorlog van de Conservatieven kunnen winnen. No, not on your fucking Nellie! 

Mao’s miserabele muppets marcheren……

De linkse snowflake ‘krijgers’ bestaan uit asociale, uitkering-trekkende, demente dope-debielen… pseudo-anarchistische marxisten… militante feminazi’s en fanatieke MGBGTurbo fenomenen, waarvan de meesten zich nog niet uit een bruin papieren zak kunnen vechten… en dan zijn er de met TDS (Trump Derangement Syndrome) getraumatiseerde scholieren en de met ‘marxingitis’ hersenvervuilde studenten. De hysterische #METOO NPC’s… de psychotische Pink Rat Hats en geitenwollen sokken intelligentsia leggen helemaal geen gewicht in de lege schaal van geweld!

Patriotten pareren pathetische provocatie…

Er zijn meer dan vijfhonderd miljoen wapens in de USA en het merendeel daarvan is in handen van de republikeinen, conservatieven, patriottische militia’s en de ‘Oathkeepers’. Het is vrij logisch dat de meeste veteranen en ‘Special Forces’ patriotten zijn. Niet alleen weten deze groepen de wapens te gebruiken… zij kunnen vechten ook! Zij kunnen vechten en zij weten waarvoor zij vechten. Wie met een gezond stel hersens wil zijn land zien veranderen in een stinkende, socialistisch pisbak, zoals Venezuela, Noord-Korea, China, Cuba of Vietnam?

De conservatieven zijn gemotiveerd, want zij hebben alles te verliezen. De enig motivatie van de laffe-linkse-luie-losers is geweld omwille van het geweld… en vechten kunnen zij niet. De enige die vechten, zijn de fascistische Antifa ratten, maar alleen wanneer zij denken te winnen. Je kunt dat eenvoudig controleren op Youtube.

Wanneer begint de strijd?

Als in de ‘midterms’ de republikeinen op 6 november 2018 ‘the House’ winnen, dan herhaalt de Trumppsychose van 2016 zich. Momenteel hebben de democraten zichzelf en hun kiezers wijsgemaakt dat ‘een blauwe golf‘ de verkiezingen wint en dat zij president Trump daarna in ‘staat van beschuldiging’ (impeachment) kunnen stellen. Hun hoop op het winnen van ‘the House’ is nog sterker dan hun overtuiging in 2016, dat de Kol van het Kwaad, Hitlery Clittong, de verkiezingen zouden winnen. Als Donald J. Trump weer wint, dan zie ik het geweld in alle hevigheid losbarsten, omdat iedere linkse loser dan beseft dat zij/hij/het pas na zes jaar weer aan de beurt is.

En als Trump verliest? Hahaha, dan explodeert het geweld mogelijk nog heftiger. Waarom, de linkse loeders hebben dan toch gewonnen? Ja, maar dat is dan voor ‘alle ellende die zij onder Trump hebben geleden‘ (lees: haat).  Ik lach, maar ik zou niet blij zijn, want fuck Amerika met hun fucking oorlogsmisdaden, Trump was de eerste en de laatste hoop van iedereen die tegen het globalisme en de EU-‘behemoth’ is. Het verzet tegen het globalisme begint aardig te groeien…

Nigel Farage (GB), Jair Bolsonaro (BR), Matteo Salvini (I), Viktor Orbán (H), Marine Le Pen (F), Frauke Petry (D), Geert Wilders (NL), Andrej Babiš (CZ) en Andrzej Duda (PL)

Dus winnen of verliezen op 6 november, maakt niets uit? Er komt hoe dan ook geweld? Ja, dat is wat mijn inschatting is, maar waar geen honger of gebrek is (zoals tijdens de Franse Revolutie) komt niet zo snel een ‘full blown’ revolutie. Een volle maag, drugsgeld van de staat, gebakken eiFoontjes en safe-space bubbeltjes in de asociale nep- en nekwerk getto’s, inspireren niet echt tot deelname aan een ‘revolutie’, die langer dan een half uur duurt en waarin benen, armen hoofden aan dunne splitshit worden geschoten. Als de patriotten werkelijk denken dat de constitutie op het spel staat, krijgen de linkse loeders zoveel geweld te verduren dat de snowflakes zich weer gillend verbergen in hun woonruimte… moeders kelder of zolder.

So… what am I saying?

Net zoals de 2014 revolutie in de Oekraïne, die werd gefomenteerd door de CIA, George Sore Arse, [de nu gelukkig dode] senator John McCain en de Obama/Clinton kliek, werd het fascistische Azov battalion van Stepan Bandera nakomelingengebroed gebruikt om de revolutie te ontketenen, waarna een machtsovername plaats kon vinden.

Ik verwacht dat er kort voor, of kort na de ‘midterm’ verkiezingen een CIA Psyop zal plaatsvinden, waarbij een aantal bekende democraten om het leven komt. Er volgt dan natuurlijk een verontwaardiging-psychose, waarbij de democraten om wraak schreeuwen. Je zult dan zien dat de fascistische Antifa en andere linkse stakkers hun geweld zullen richten tegen iedereen die een rood petje draagt of naar Trump ruikt. Trump zal [zoals iedere keer] de schuld van de [door de democraten gefomenteerde] psyop krijgen… en de NPC’s en SJW’s raken thermoballistisch.

Het geweld zal – net zoals de afgelopen twee jaar – plaats vinden in steden met een ‘democratisch’ gemeentebestuur, waarbij de burgemeester de politie opdracht geeft om zoals steeds niet in te grijpen. Als het door de democraten ontketende geweld hevig genoeg is, verwacht ik dat ‘politiek rechts’ [zeer terecht] naar de wapens zal grijpen.

Dit is het moment dat er in mijn mening een poging tot machtsovername zal plaatsvinden, na ‘de verschrikkingen’ van de psyop en de ‘verontwaardiging’ en het ‘gerechtvaardigde geweld’ van ‘democratisch’ links. Daar de hoofden van nagenoeg alle inlichtingendiensten (CIA, FBI, NSA etc.), Departement van Justitie, de Attorney General, de Deputy Attorney General gekocht en betaald zijn door de Obama/Clinton kliek en worden gefinancierd door George Sore Arse, Ford en Carnegie foundations, is het met recht gokken op de afloop.

Het leger mag normaal in de USA niet [Posse Comitatus Act] ingrijpen, dus het geweld zal voorkomen, gestopt en opgelost moeten worden door de lokale en staatspolitie. Maar ook sheriffs en andere hoofden van politie zijn geïnfecteerd met het globalistenvirus, al vermoed ik dat de rurale politie departementen overwegend rechts zullen zijn.

Zie je het al voor je… afgezien van de patriotten, veteranen, militia’s en de ‘Oathkeepers’ die opruiming houden onder de gewelddadige marxistische en liberale oproerkraaiers en daarnaast de elektrische centrales en het goederenvervoer naar de steden stil leggen. De criminele, racistische, fascistische democraten zijn snel “uitgerevolutioneerd” wanneer zij met een knorrende maag op de tachtigste verdieping in het donker zitten… en hun gebakken eiFoon werkt ook niet meer.

So, be very careful what you wish for, snowflakes! 

Herinner je je de sigaren? Het bleken onschadelijke nepbommen te zijn, die volgens de berichten door een Trumpfan waren verstuurd. Ik betaal echter nog niet uit, want hoewel de verdachte in arrest is genomen… worden identieke bommen nog steeds verstuurd. Tevens bleek dat de verdachte sinds kort zijn democraten-lidmaatschap in een republikeins abonnement had veranderd. Het stinkt nog steeds naar een valse vlag.

Twee dagen nadat de bommenstuurder was gearresteerd, werden er 11 arme onschuldige Joden in hun synagoge doodgeschoten, tijdens een geboorteviering. De dader had een semi-automatische AR15 en drie handvuurwapens. “Alle Joden moeten kapot,” schreeuwde hij toen de politie hem neerschoot en afvoerde. De dader die een Trumphater is, schreef op zijn aso-nepwerkprofiel dat Trump een marionet van de Joden was.

Hoe verschrikkelijk deze massamoord ook is… je begrijpt dat president Trump hier niet de schuld van kan krijgen, nietwaar? Niet waar! Volgens de linkse Goebbelsmedia (CNN, MSNBC etc) is het de schuld van… Precies! En dat terwijl de US Democraten niet alleen beruchte Jodenhaters zijn… het zijn smerige racisten! Altijd geweest… vanaf het moment dat zij de Ku Klux Klan in dienst namen en de beruchte Jim Crow wetten instelden!

Dit is wat de  ‘democratische’ muslamo haatneger Louis Farrakhan  zei over Joden: “I am not anti-semite… I am anti-termite”. Denk je dat dit werd veroordeeld door de US Goebbelspers? Geen woord erover… zelfs niet toen elf onschuldige Joden werden vermoord. Nee, het was… en bleef de schuld van Trump!

Dus, helemaal geen goed nieuws?

O ja hoor! Dit is het goede nieuws… USA kleurlingen verlaten “en masse” de democraten plantage. Candace Owens heeft de BLEXIT gevormd! Als diep, oprecht respect liefde is… dan houd ik waanzinnig veel van Candace. Eindelijk een echte vrouw en geen menopauzale hysterische emotie-terroriste.

Burgeroorlogtrigger II – De economie

Amerika is failliet. De totale staatsschuld bedraagt 22 triljoen en de rente die daarover jaarlijks betaal moet worden, bedraagt 500 miljard, ofwel een half triljoen.

Wordt vervolgd…

A PICTURE PAINTS A 1000 WORDS

Eindelijk hebben we een compleet beeld van linkse en liberale losers. Het beeldt hen uit to a T! Hoewel het bovenstaande beeld een vijftigtal NPC’ers reflecteert, had een enkele afbeelding voldoende geweest, omdat ze allemaal hetzelfde zeggen en eruit zien als wat ze zijn… hersendood!

Laat Paul Joseph Watson je het even precies uitleggen en je zult je verbazen over hoe functioneel deze NPC-meme is.